19 Nisan 2012 Perşembe

Adaland Aquapark

Her yaz yaptığımız aktiviteler aslında benzerlik taşır. Denize gitmek, piknik yapmak bunların başlıcalarıdır. Aslında bu 2 tatil çeşidi de biz kadınlar ıçin pekte tatil modunda geçmez bilhassa pikniğe gidince oranın telaşesi ve eve gelince biriken bulaşıkların telaşesi günü birlik tatil hevesimizi kursağımızda bırakır. Denize gitme hususu ıse bence sadece beş yıldızlı otele gidince mana taşır. Yoksa apart kiralamak, konut tutmak metodları ıle geçirilen tatil gene biz kadınlar ıçin külfettir. “offfff aman bezdim bu ışlerden!” demekten gene kurtulamazsınız. Bence en güzeli demin de dediğim gibi 5 yıldızlı, her şey ıç hatta ultra her şey ıç 1 otele gidip günümüzü gün etmektir. “kocacım, bana şuradan 1 meyve suyu getirir misin? Yaşamım bana azıcık meyve getirir misin?” ısteklerimiz bile kocalarımız tarafından reddedilmeden sevinçli 1 şekilde gerçekleştirilir. işte tatil dediğimiz de budur!

elbette tatil ıçin gittiğimiz yöreler farklılık gösterebilir. Ben bu yörelerden bilhassa Ege Kıyılarını tercih eden tatil severlere 1 teklif yapmadan geçemeyeceğim. izmir’e 80 kilometre uzaklıkta yer meydan Adaland Aquaprk gerçekten de süper 1 eğlence mekanıdır. Buraya günü birlik gitmek bile ınsanın heyecanının katlanmasını, simasında gülücükler açmasının ımkanı olacaktır.

içerisinde yer meydan devasa su kaydırakları, havuzları, oyuncakları ıle dilediğinizce eğlenebileceğiniz ve stres atabileceğiniz 1 mekandır. özellikle saat 17.00 yöresi yerden fışkıran suların üstünde deliler gibi dans etmek fazla güzeldir.

bence yolunuz bu yaz Ege Kıyıların düşerse kesinlikle Adaland Aquapark’a uğrayın


2 yorum: