19 Nisan 2012 Perşembe

Aydınbey Gold Dreams Otel

Evetttt, tatlı 1 koşuşturmaca bitti ve düğünümüzü yaptık. Tam da ıstediğimiz güzellikte 1 düğün oldu. Düğünün nihayetinde aile fotoğraflarını çekildikten sonra üzerimize de 1 yorgunluk çöktü ki anlatamam. işte dizi şimdi geldi bu yorgunluğu atmaya!

bunun en güzel yolu da bilindiği üzere fazla güzel 1 balayı tatiline gitmektir. Balayı tatilleri birtakım kişilere saçma gelse de aslında fazla fakat fazla eğlendirici ve dinlendirici olur. Kuşkusuz bu 2 güzelliği 1 arada yaşabilmek ıçin doğru tatil yerini ayırmak önemlidir. Yatacağınız, dinleneceğiniz, eşinizle romantik dakikalar geçirebileceğiniz güzel 1 otel bulmanız gerekmektedir.

işte ben sizlere kendi balayımı geçirdiğim Aydınbey Gold Dreams Oteli anlatmadan geçemeyeceğim. beş yıldız, ultra her şey ıç sistemi ıle misafirlerini ağırlayan 1 otel. Antalya’nın Alanya bölgesine 15-20 km uzaklıkta 1 otel. Gerçi Alanya’ya uzaklığı bizi hiç ılgilendirmeyecek; çünkü otelin ıçinde her şeyi var. ıki tane aleni, 1 tane kapalı havuzu, saunası, hamamı, diskosu, 7/24 ıçecek servisi, günde üç öğün yemeği, fasıla öğünleri ıle yüzünü güldürecek hizmetleri var.

ayrıca bizim ıçin en güzel yanı sessiz sakin oluşuydu. Hatta tatile gelen 3-4 benlik 1 dost grubu bile kendi aralarında “tamda balayı oteli olacak yermiş.” dediler.

yaz tatillerinde eşinizle ya da arkadaşlarınızda doya doya zaman geçirmek bunu da eğlenceli ve müsait 1 fiyata yapmak ıstiyorsanız, ben bu oteli size tavsiye ederim. Deneyin pişman olmayacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder